Aanbod

Accomodatie

  • Eigentijdse flat
  • Gezellige living
  • Ingerichte keuken
  • Slaapkamer...

Zorg op maat

De bewoners kunnen rekenen op alle hulp- en dienstverlening van het woonzorgcentrum. Het verplegend en verzorgend personeel staat 24/24 voor jou klaar en dagelijks zorgt de onderhoudsploeg voor een hygiënische en nette kamer. Jullie kunnen beroep doen op een professionele kapper, logopedist en pedicure. Ook de sociale dienst, kinesisten en animatieteam zijn dagelijks aanwezig. Iedereen kan gezamenlijk hun ontbijt, middagmaal en avondmaal eten in de leefruimtes. Onze verpleegkundigen zorgen voor jouw medicatiebeheer en medicatiebegeleiding en enthousiaste vrijwilligers helpen de bewoners een handje tijdens allerhande activiteiten. 

 

Lees meer

Service collage Meunyckenhof
Zorg voor personen met dementie - Meunyckenhof

Zorg voor personen met dementie

Het woonzorgcentrum bestaat uit vier verschillende wooneenheden. Op iedere wooneenheid verblijven personen met dementie. Afdeling Zomertuin, de beschermde afdeling, biedt een aangepaste werking voor 24 bewoners met dementie. Binnen Zomertuin wordt er specifiek aandacht besteed aan het leven en wonen van personen met dementie die meer nood hebben aan sociaal contact. Ook dementerende ouderen met onrustig- of dwaalgedrag kunnen hier terecht. Binnen de leefgroep wordt gestreefd naar een huiselijke, veilige en gestructureerde omgeving waarbij de bewoners centraal staan en omringd worden met warme zorg.

Zorg voor personen met dementie - Meunyckenhof

Ze zeggen dat het went,
De gaten in mijn hoofd.
Als je alles vergeten bent,
Voelt het als verdoofd.

Wie ben ik? Wat ben ik?
Wie ben jij? Wat wil jij?

Een glimlach, een warme hand,
dat is wat mij verblijdt.
Ik hoef geen gezond verstand,
Wat ben ik toch al kwijt.

Ik heb maar een wens,
behandel mij tot het einde
als een mens!

Palliatieve zorg - Meunyckenhof

Palliatieve zorg

Bewoners in hun laatste levensfase worden bij Meunyckenhof ondersteund door een deskundige werkgroep palliatieve zorgen. De werkgroep engageert zich dag en nacht om die bewoners een pijnvrij, comfortabel en menswaardig bestaan te verzekeren. Bij Meunyckenhof staat een zorgcultuur centraal waarin men waardig afscheid kan nemen. Binnen een vertrouwd milieu, omringd door familie en vrienden.