Zorgflat

Oppervlakte
65
Aantal personen
2personen
Zorgflat

Waarom kiezen voor een zorgflat?

Doorheen de jaren veranderen de noden van jou en/of je partner. Je zorgbehoefte en drang naar gemoedsrust groeien en de thuissituatie blijft niet altijd haalbaar. Maar je zelfstandigheid uit handen geven is moeilijk. Een zorgflat kan de ideale oplossing bieden. 

Zelfstandig wonen in een comfortabele omgeving waar je ten volle kan genieten van je privacy en vrijheid. Waar je slechts één stap verwijderd bent van een zorgteam dat dag en nacht voor je klaar staat. 
 

Zorgflat 1

Hoe ziet jouw zorgflat er uit?

De flats bestaan uit een woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer met lavabo, toilet en douche en een kleine berging. Gezelligheid troef in jouw zorgflat die je zelf inricht met eigen meubilair. Het hoog-laag bed wordt voorzien door het woonzorgcentrum.
 

Aanvragen

Interesse in één van onze zorgflats? Vul via deze link een aanvraagformulier in. 

Aanvraag kamer

Meer info

Sociale dienst

bel 051 69 19 92
mail socialedienst@meunyckenhof.be

Zorg op maat

De bewoners kunnen rekenen op alle hulp- en dienstverlening van het woonzorgcentrum. Het verplegend en verzorgend personeel staat 24/24 voor jou klaar en dagelijks zorgt de onderhoudsploeg voor een hygiënische en nette kamer. Jullie kunnen beroep doen op een professionele kapper, logopedist en pedicure. Ook de sociale dienst, kinesisten en animatieteam zijn dagelijks aanwezig. Iedereen kan gezamenlijk hun ontbijt, middagmaal en avondmaal eten in de leefruimtes. Onze verpleegkundigen zorgen voor jouw medicatiebeheer en medicatiebegeleiding en enthousiaste vrijwilligers helpen de bewoners een handje tijdens allerhande activiteiten. 

 

Lees meer

Service collage Meunyckenhof