Meunyckenhof

Al sinds 1864 vingen de Zusters van de heilige Vincentius inwoners op in hun opvangtehuis op het Marktplein van Koekelare. In 1954 namen de Zusters van Liefde uit Roeselare de fakkel over. De VZW Meunyckenhof werd in 1982 opgericht, het beheer werd toevertrouwd aan leken.

Woonzorgcentrum Meunyckenhof biedt al jaren kwaliteitsvolle zorg- en dienstverlening aan voor zorgbehoevenden, hoofdzakelijk uit Koekelare, Ichtegem en omgeving. 

Meunyckenhof blijft, samen met haar medewerkers, aan de toekomst bouwen. Nu ook in de praktijk want binnenkort wordt de eerste vleugel van het gebouw, geplaatst in 1991, vervangen door een moderne nieuwbouw. Het einde van de werken is voorzien midden 2020. 

Over ons - Meunyckenhof

Meer weten over Woonzorgcentrum Meunyckenhof? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

contact

Een nieuwe cafetaria in het vooruitzicht - Meunyckenhof

Een nieuwe cafetaria in het vooruitzicht

Woonzorgcentrum Meunyckenhof beschikt over een ruime cafetaria waar onze vrijwilligers je dagelijks van 14u tot 17u met een lach bedienen. Bewoners en bezoekers genieten er van elkaars gezelschap, een hapje en een drankje in een ontspannen sfeer. Binnenkort is deze cafetaria te bewonderen in een nieuw jasje. Wij kijken er alvast naar uit!

Uw welzijn centraal - Meunyckenhof

Uw welzijn centraal

Als bewoner bij Woonzorgcentrum Meunyckenhof staat jouw welzijn centraal. Rekening houdend met je wensen, mogelijkheden en beperkingen nemen we uitgebreid de tijd om in onderling overleg een individueel zorgplan uit te stippelen. Alleen zo kan je je hier écht thuis voelen.

Kracht van vooruitgang - Meunyckenhof

Kracht van vooruitgang

Ons multidisciplinair team staat nooit stil. Dankzij regelmatige bijscholingen en specifieke hulpmiddelen garanderen we steeds professionele en persoonlijke zorg. Met een positieve blik op morgen, staat er altijd iemand voor je klaar.

Verbindend communiceren - Meunyckenhof

Verbindend communiceren

Met volle goesting de begeleiding bieden die bewoners verdienen, dat is wat team Meunyckenhof verbindt. We nemen dan ook dagelijks écht de tijd om in gesprek te gaan op een open en transparante manier.

Team

Frank Vanneuville
Frank Vanneuville
Directie
Stephanie Deprez
Stephanie Deprez
Boekhouding/Admin
Elke Broos
Elke Broos
Onthaal/Administratie
Yana Geers
Yana Geers
Dienst Motezicht
Stephanie Durant
Stephanie Durant
Dienst Klokkezicht
Marie Verougstraete
Marie Verougstraete
Dienst Avondzon
Sofie Monteyne
Sofie Monteyne
Sociale dienst
Liselore Rogiers
Liselore Rogiers
Animatie

Woonzorgcentrum

Accomodatie

  • Eigentijdse flat
  • Gezellige living
  • Ingerichte keuken
  • Slaapkamer...

Vacatures

Niet alleen onze bewoners krijgen de beste zorgen, maar ook onze medewerkers verdienen de beste arbeidsomgeving met goede loon- en arbeidsvoorwaarden.

Alle vacatures

Vacatures - Meunyckenhof