Meunyckenhof

Al sinds 1864 vingen de Zusters van de heilige Vincentius inwoners op in hun opvangtehuis op het Marktplein van Koekelare. In 1954 namen de Zusters van Liefde uit Roeselare de fakkel over. De VZW Meunyckenhof werd in 1982 opgericht, het beheer werd toevertrouwd aan leken.

Woonzorgcentrum Meunyckenhof biedt al jaren kwaliteitsvolle zorg- en dienstverlening aan voor zorgbehoevenden, hoofdzakelijk uit Koekelare, Ichtegem en omgeving. 

Meunyckenhof blijft, samen met haar medewerkers, aan de toekomst bouwen. Nu ook in de praktijk want de eerste vleugel van het gebouw, geplaatst in 1991, werd vervangen door een moderne nieuwbouw. 

Meunyckenhof

Meer weten over Woonzorgcentrum Meunyckenhof? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

contact

Cafetaria

Een nieuwe cafetaria

Woonzorgcentrum Meunyckenhof beschikt over een ruime cafetaria waar onze vrijwilligers je dagelijks van 14u tot 17u met een lach bedienen. Bewoners en bezoekers genieten er van elkaars gezelschap, een hapje en een drankje in een ontspannen sfeer. 

Uw welzijn centraal - Meunyckenhof

Uw welzijn centraal

Als bewoner bij Woonzorgcentrum Meunyckenhof staat jouw welzijn centraal. Rekening houdend met je wensen, mogelijkheden en beperkingen nemen we uitgebreid de tijd om in onderling overleg een individueel zorgplan uit te stippelen. Alleen zo kan je je hier écht thuis voelen.

Kracht van vooruitgang - Meunyckenhof

Kracht van vooruitgang

Ons multidisciplinair team staat nooit stil. Dankzij regelmatige bijscholingen en specifieke hulpmiddelen garanderen we steeds professionele en persoonlijke zorg. Met een positieve blik op morgen, staat er altijd iemand voor je klaar.

Verbindend communiceren - Meunyckenhof

Verbindend communiceren

Met volle goesting de begeleiding bieden die bewoners verdienen, dat is wat team Meunyckenhof verbindt. We nemen dan ook dagelijks écht de tijd om in gesprek te gaan op een open en transparante manier.

Team

Stephanie Deprez
Stephanie Deprez
Algemeen directeur
Lien De Marez
Lien De Marez
Directeur Zorg
Heidi Dewilde
Heidi Dewilde
Boekhouding
Janne Gilles
Janne Gilles
Sociale dienst
Dienst Zomertuin
Marijke Decaestecker
Dienst Zomertuin
tc Horizon
Lindsey De Graeve
Dienst Horizon
Stephanie Durant
Stephanie Durant
Dienst Klokkezicht
Isabelle Mommerency
Isabelle Mommerency
Dienst Avondzon
Liselore Rogiers
Liselore Rogiers
Animatie
Ive Verhaeghe
Ive Verhaeghe
Keuken/onderhoud
Elke Broos
Elke Broos
Onthaal/Administratie

Woonzorgcentrum

Accomodatie

  • Eigentijdse flat
  • Gezellige living
  • Ingerichte keuken
  • Slaapkamer...

Vacatures

Niet alleen onze bewoners krijgen de beste zorgen, maar ook onze medewerkers verdienen de beste arbeidsomgeving met goede loon- en arbeidsvoorwaarden.

Alle vacatures

Vacatures - Meunyckenhof