Service

In Woonzorgcentrum Meunyckenhof staat zorg centraal. Dag en nacht kunnen alle bewoners rekenen op alle hulp die ze nodig hebben. Met volle goesting biedt ons personeel de begeleiding die ze verdienen, en dat is wat team Meunyckenhof verbindt.

Ons multidisciplinair team staat nooit stil. Dankzij regelmatige bijscholingen en specifieke hulpmiddelen zoals hoog-laagbedden, tilliften, alternerende matrassen, positioneringskussens, geriatrische zetels, etc. garanderen we professionele en persoonlijke zorg. Er staat altijd iemand voor je klaar.

 

Service - Meunyckenhof
Warme maaltijden icoon Meunyckenhof

Warme maaltijden

Dagelijks bereiden onze huiskok en zijn team gevarieerde en verse maaltijden in onze eigen keuken, rekening houdend met specifieke noden van de bewoners. Tijdens de activiteit 'Chef met grijze haren' halen we de nostalgie naar boven. Met de bewoners aan de kookpotten bereiden we specifieke gerechten, geheime familierecepten of het favoriete gerecht van de kinderen of partner vroeger.

Zorgteam icoon Meunyckenhof

Zorgteam

Met een multidisciplinair woonzorgteam staat Meunyckenhof garant voor aangenaam wonen. Kwaliteit en totaalzorg (fysische en psychosociale) staan voorop in een open en familiale sfeer. Zorg op maat van iedere bewoner dankzij een intensieve samenwerking tussen alle disciplines. Ieder team omvat verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten en medewerkers hoteldienst. Door hun samenwerkingen kunnen we telkens inspelen op de noden van de dag en iedere bewoner de nodige aandacht geven.

Plaatselijke handelaars icoon Meunyckenhof

Wekelijkse markt

Meunyckenhof is gelegen aan het marktplein in Koekelare. Ideaal voor wie op dinsdag graag een uitstapje doet, want dan vindt de wekelijkse markt plaats. Samen met familie of onze leefbegeleiders genieten onze bewoners van kuieren op de markt terwijl ze hun voorraad favoriete snoepgoed inslaan. Wie liever thuis blijft, kan zijn of haar lijstje doorgeven aan de leefbegeleiders. Zij gaan met plezier op stap met jouw verlanglijstje!

Activiteiten icoon Meunyckenhof

Activiteiten voor ouderen

Elke bewoner die bij Woonzorgcentrum Meunyckenhof verblijft, krijgt de kans om actief te blijven indien gewenst. Samen gaan we op zoek naar je interesses en voorkeuren, kortom: naar wat je graag doet. Het dynamisch animatieteam staat samen met de vrijwilligers garant voor een zinvolle tijdsbesteding. Ze zorgen voor een ruim en afwisselend aanbod aan activiteiten, voor elk wat wils!

Gemeenschappelijke ruimtes icoon Meunyckenhof

Gemeenschappelijke leefruimtes

Kom volledig tot rust in onze cafetaria, binnentuinen of op ons dakterras. Geniet er van de eerste zonnestralen, een fris windje of het rustgevend uitzicht. Zin om een leuk boek te lezen? Daarvoor kunnen de liefhebbers steeds terecht in de bibliotheek. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes én ze online bespreken met familie en vrienden? Daarvoor hebben we onze multimediahoek.

Huiselijk kader icoon Meunyckenhof

Huiselijke leefomgeving

Bij Woonzorgcentrum Meunyckenhof doen we ons uiterste best om van jouw verblijf een tweede thuis te maken. Lichte ruimtes, frisse kleuren en nostalgische muziek zorgen voor een aangename, vrolijke leefomgeving en een thuisgevoel. De knusse zithoeken doorheen het gebouw nodigen uit tot gezellige onderonsjes. Samen met de verschillende leefruimtes worden ze telkens omgetoverd in een welbepaald thema. Gezelligheid gegarandeerd! 

Woonzorgcentrum

Accomodatie

  • Eigentijdse flat
  • Gezellige living
  • Ingerichte keuken
  • Slaapkamer...

Over ons

Woonzorgcentrum Meunyckenhof is een eigentijds leef- en zorg dorp in de dorpskern van Koekelare. Hier wordt elke dag actief geleefd en wordt er op een warme en gastvrije manier voor elkaar gezorgd. De familiale, open en huiselijke sfeer zorgen ervoor dat zowel de bewoners als de medewerkers er zich geborgen en vooral thuis voelen.  We bieden een brede waaier van kwalitatieve diensten aan. Ons aanbod omvat het woonzorgcentrum, assistentiewoningen, kortverblijf en buurtzorg. Samen met jou zoeken we naar een passende dienstverlening die aansluit bij jouw noden en wensen. Iedereen is welkom in het Meunyckenhof!

Lees meer

Contacteer ons

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

contact