Wonen in alle zorg, net zoals thuis

Een thuis zullen we nooit kunnen vervangen. Ons uiterste best doen om van Woonzorgcentrum Meunyckenhof een nieuwe thuis te maken? Dàt kunnen we wel. Je herinneringen dichtbij hebben, zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Maak als bewoner van jouw individuele kamer een nieuwe thuis door je ruimte in te richten met eigen meubilair of persoonlijke spullen. 

Sociale contacten en geborgenheid zijn het hart van Zorgcentrum Meunyckenhof. Familie, vrienden en kennissen zijn dan ook meer dan welkom voor een bezoekje of een gezellige babbel in de cafetaria. 

  Facebook

Wonen in alle zorg

Woonzorgcentrum

Accomodatie

  • Eigentijdse flat
  • Gezellige living
  • Ingerichte keuken
  • Slaapkamer...

Zorg op maat

De bewoners kunnen rekenen op alle hulp- en dienstverlening van het woonzorgcentrum. Het verplegend en verzorgend personeel staat 24/24 voor jou klaar en dagelijks zorgt de onderhoudsploeg voor een hygiënische en nette kamer. Jullie kunnen beroep doen op een professionele kapper, logopedist en pedicure. Ook de sociale dienst, kinesisten en animatieteam zijn dagelijks aanwezig. Iedereen kan gezamenlijk hun ontbijt, middagmaal en avondmaal eten in de leefruimtes. Onze verpleegkundigen zorgen voor jouw medicatiebeheer en medicatiebegeleiding en enthousiaste vrijwilligers helpen de bewoners een handje tijdens allerhande activiteiten. 

 

Lees meer

Service collage Meunyckenhof

Over ons

Woonzorgcentrum Meunyckenhof is een eigentijds leef- en zorg dorp in de dorpskern van Koekelare. Hier wordt elke dag actief geleefd en wordt er op een warme en gastvrije manier voor elkaar gezorgd. De familiale, open en huiselijke sfeer zorgen ervoor dat zowel de bewoners als de medewerkers er zich geborgen en vooral thuis voelen.  We bieden een brede waaier van kwalitatieve diensten aan. Ons aanbod omvat het woonzorgcentrum, assistentiewoningen, kortverblijf en buurtzorg. Samen met jou zoeken we naar een passende dienstverlening die aansluit bij jouw noden en wensen. Iedereen is welkom in het Meunyckenhof!

Lees meer

Contacteer ons

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

contact

Kalender

Meer

Bewonersraad

10u00, Cafetaria

Avondzon

Wandeling

14u15, Klokkezicht

Zomerwandeling naar de Klyteput