Kortverblijf

Oppervlakte
15
Aantal personen
1persoon
Kortverblijf - Meunyckenhof

Waarom kiezen voor zorgverblijf?

Als hulpbehoevende persoon die door bepaalde omstandigheden tijdelijk extra zorg nodig heeft, kan je steeds bij Woonzorgcentrum Meunyckenhof terecht. Denk maar aan je mantelzorger die jou een tijdje niet kan verzorgen, een periode van herstel na ziekenhuisverblijf, etc. 
 

Zorgverblijf - Meunyckenhof

Zorgverblijf bij Woonzorgcentrum Meunyckenhof

Wij beschikken over 4 kamers “kortverblijf”. Als zorgbehoevende ben je welkom om maximum 60 opeenvolgende dagen of 90 dagen verspreid over een kalenderjaar bij Meunyckenhof te verblijven. In een huiselijk kader met open en lichte ruimtes, comfortabel meubilair en een warme omgeving geniet je van dezelfde zorgen als permanente bewoners. Jouw individuele behoeften en zorgnoden staan centraal. 

Aanvragen

Interesse in één van onze zorgflats? Vul via deze link een aanvraagformulier in. 

Aanvraag kamer

Meer info

Sociale dienst

bel 051 69 19 92
mail socialedienst@meunyckenhof.be

Zorg op maat

De bewoners kunnen rekenen op alle hulp- en dienstverlening van het woonzorgcentrum. Het verplegend en verzorgend personeel staat 24/24 voor jou klaar en dagelijks zorgt de onderhoudsploeg voor een hygiënische en nette kamer. Jullie kunnen beroep doen op een professionele kapper, logopedist en pedicure. Ook de sociale dienst, kinesisten en animatieteam zijn dagelijks aanwezig. Iedereen kan gezamenlijk hun ontbijt, middagmaal en avondmaal eten in de leefruimtes. Onze verpleegkundigen zorgen voor jouw medicatiebeheer en medicatiebegeleiding en enthousiaste vrijwilligers helpen de bewoners een handje tijdens allerhande activiteiten. 

 

Lees meer

Service collage Meunyckenhof